Η επιχείρηση δημιουργήθηκε το 2001, όταν η αγάπη για την φύση, την οικολογία και έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, πήρε σάρκα και οστά στο βορειότερο νησί του Αιγαίου, την καταπράσινη Θάσο. Από τότε καλλιεργούμε την Θασίτικη ελιά (Olea europea var. Θρούμπα Θάσου) με μεράκι αποκλειστικά με τις μεθόδους της Βιολογικής Γεωργίας, χωρίς χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα. Παράλληλα μεταποιούμε και τυποποιούμε τον καρπό της και παράγουμε δύο κύριως προϊόντα, την επιτραπέζια ελιά και το ελαιόλαδο.